Hodnocení

Site valuation // No. 16

11. listopadu 2015 v 16:24 | M&M
Tak jsme si po dlouhé době nechaly zhodnotit blog od Bohuslavy. Moc mile nás svým hodnocením překvapila a udělala nám radost. Jsme rády, že se jí náš blog líbí, že na ní působí hezky a že jí naše články přijdou zajímavé. Za hodnocení ještě jednou moc děkujeme.


Ahojky , jak jsem včera slibila tak dnes začínám s hodnocením vaších blogu a prvnimi odvažlivcemi se stali dvě holky z blogu http://themybloog.blog.cz/ .

PRVNÍ DOJEM :)
Když jsem vešla na váš blog tak jsem byla překvapena.Mile překvapena..Líbí se mi vzhled a to , jak blog pusobi na pohled..Moc pěkný a proto davám 9 / 10

DESIGN
K vzhledu vašich stránek není co dodat..Layout jste si určitě dělaly sami a je více než nadherný...libí se mi jak tam máte vložené vaše fotky do zahlaví.Působí to pěkně 10 / 10

ČLÁNKY
Články máte zajimé..Libí se mi vaše grafika a tím jak vaše články vypadaji a jsou zajimave :) 10 / 10

PŘEHLEDNOST
Přehlednost je fajn . :) 10 / 10

AKTIVNOST
Vaše aktivita je fajn jen bych ji o trochu zvýšila . Proto dávám 8/10 :)

CELKOVÝ POČET BODŮ : 47 / 50
ZNÁMKA : 1

Site valuation // No. 15

14. června 2009 v 11:15 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©

Přezdívka ~ 9 bodů
|| Vaše pžezdívka je trochu dlouhá a na zapamotování težká, ale je dobrej nápad že ste začali používat zkratku.

Design ~ 10 bodů
|| Co dodat, váš design je uplně úžasnej, dobře promyšlenej a i udělanej.

Články ~ 10 bodů
|| Články sou dobrý a dávaj smysl, dobře že to neni tak že by ste přidali za den 70 článků a byli by to jenom ňáký kusovky.

Přehlednost ~ 10 bodů
|| Myslim že váš blog je dobřr přehlednej, najdete hned to co hledáte.

Celkový Dojem ~ 10 bodů
|| Když pudu na váš blog, tak určitě budu mít chuť začít se vracet.

Celkem 49 bodů z 50!
Hodnotila ~ Lili

Zase krásný hodnocení =*
Díky moc ♥

Btw: Nevěděly sme, jestli si to hodnocení máme skopírovat i stím nápisem xD tak kdyžtak sry :D

Hodnocení našeho blogu // No. 14

10. června 2009 v 15:44 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©
Hodnotila : Daduška
Hodnotím blog : themybloog.blog.cz

Prvý dojem : 10/10
Design : 10/10
Články : 10/10
Menu : 10/10
Spolu : 40/40

Nenašla som žiadnu chybičku:)
Super blog:)

Dííky moc za krásné hodnocení ...

Hodnocení našeho blogu // No. 13

7. června 2009 v 17:43 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©

  • Přezdívka // 8 bodů
  • Design // 10 bodů
  • Články // 10 bodů
  • Menu // 10 bodů
  • Celkový dojem // 10 bodů
CoMmEnT: Ůžasný blog!!!=) Akorát ta přezdívka by nemusela bejt tak dlouhá a složitá

Celkem si získala 48 bodů z 50 x) GRATULUJU!

..HODNOTILA..


Díky moc za ohodnocení :D
Tu přezdívku nám vytkl snad každý :D ale co... Nám se líbí20028313.gif image by Salisko
Btw: Začínáme používat zkratku ---> [M]&[M] 333.gif picture by Enidta

Hodnocení našeho blogu // No. 12

2. června 2009 v 21:00 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©

1. Design blogu -12 bodů
2. Články - 9 bodů
3. Přezdívka - 10 bodů
4. Celkový dojem - 11 bodů

Pozn.: Takže teťko k tomu dessu mám explorer tak mi to záhlavko malinko nesedí proč dávám 12\1O to je jednoduchý byla jsem na vašem blogu ve škole na mozzile krásnější dess jsem NIKDY neviděla!!!! NEMĚŇTE HO... Do článků bych možná zařadila víc z vašeho deníčku... přezdívka se mi mrťě líbí a celkový dojem?? Nejlepší blog na kterém jsem kdy byla...FAKT
Získal/a jsi 42/40

HODNOTILA:


Páááni!
Dííííky moc - překvapila si nás tím ♥
Je to nej hodnocení jaký sme kdy měly :D

Hodnocení našeho blogu // No. 11

17. dubna 2009 v 15:38 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©
Hodnocení je od:

tento bloček hodnotím:http://i393.photobucket.com/albums/pp16/Misheliunqa/Ikonka-1.png?t=1237816286
prvý dojem:/
zahlavie:/
okraje a stránka:/
články(obsah):/
prezývka:/
celkovo bodov:24/25
dopadli ste moc dobre myslím:)
thx moc =*

Hodnocení našeho blogu // No. 10

13. dubna 2009 v 20:21 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©
^^[M]_*&*_[M]^^
www.Themybloog.blog.cz
Hodnotila: [M!s$...MosH]
První dojem!1257!!1257!!1257!!1257!!1257! // 5
Menu!1257!!1257!!1257!!1257!!1257! // 5
Obsah!1257!!1257!!1257!!1257!!1257! // 5
Design!1257!!1257!!1257!!1257!* // 5 *=4,9
Přezdívka!1257!!1257!!1257!!1257!!1257! // 5
Návštěvnost!1257!!1257!!1257!!1257!!1257!

Celkem:
59,9 // 60

Můj komentář:Nemám Vám jednoznačně co vytknout,Váš blog je podle mě skvělý xD !! U toho designu,dala jsem 4,9 xD proto.Protože nahoře u toho dessu je ta ruka trochu posunutá :D.Já vím,je to maličkost,ale hodnotím vše :D.Ale myslím že 59,9 z 60 je super ne ;)...ahoj!Jediné co Vám řeknu → JEN TAK DÁL V BLOGAŘENÍ!
THX =)

Hodnocení našeho blogu // No. 9

3. dubna 2009 v 22:20 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©
Hodnocení pro:
Hodnotila:

•Design 10 b. Design je prostě užasný!
•Menu 10 b. Menu máte taky prostě fantastický!!
•Obsah 10 b. Pořád něco přidáváte.. :)
•Okraje 10 b. Navazují na záhlavko takže newim co dodat :D
•První dojem 10 b. Určo pro všechny musi byt uza!!
•Celkový dojem 10 b. Proste plny pocet!!
60/60 b.
xD Tady mate jeste diplomek
ste totiž best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Díííky moc <3
MTMMMMMR =*

Hodnocení našeho blogu // No. 8

2. dubna 2009 v 20:09 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©
Díííky - líp to dopadnout nemohlo =D

Hodnocení našeho blogu // No. 7

31. března 2009 v 15:49 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ ©
Ohodnocení blogu

První dojem→ 4/5
Přezdívka→ 4/5
Název bločQu→ 5/5
MeníííčQo→9/1o
ZáhlavQo→10/1o
Orkaje stránky→1o/1o
Obsah bločQů→4/5
Jak si to sladil/a→5/5
Bonusy→2/5

Celkem→53/60
Bonusy→ Celkový vzhled mě dost zaujmul... 2 body jako bonusy.. :))

Co bych ti vytkla→ Moc se mi nelíbý čáta vedoucí z menu až upe nahoru... Doufám že víš co myslim.. x))

Co mě zaujmulo→ Zaujmul mě celkový vzhled jak už jsem řekla.. Líbí se mi záhlavý a obrázek na stránce.. Takový to jak máš pod Affs, Our web atd..! x)

Díkec moc =D
 
 

Reklama

http://nd01.jxs.cz/173/895/498486e81d_50550262_u.png
Design by M&M
http://nd01.jxs.cz/205/394/298519575b_50560618_u.png
Za hosting děkujeme blogu.cz
Copyright © M&M 2008-14 | themybloog.blog.cz
přejít na: ..Přejít na:blog.blog.czblog.blog.czgoogle.czgoogle.czseznam.czseznam.czcentrum.czcentrum.cz