Hodnocení našeho blogu // No. 7

31. března 2009 v 15:49 | ^^[M]ishelinQ_ua_*&*_[M]arQ_ui^^ © |  Hodnocení
Ohodnocení blogu

První dojem→ 4/5
Přezdívka→ 4/5
Název bločQu→ 5/5
MeníííčQo→9/1o
ZáhlavQo→10/1o
Orkaje stránky→1o/1o
Obsah bločQů→4/5
Jak si to sladil/a→5/5
Bonusy→2/5

Celkem→53/60
Bonusy→ Celkový vzhled mě dost zaujmul... 2 body jako bonusy.. :))

Co bych ti vytkla→ Moc se mi nelíbý čáta vedoucí z menu až upe nahoru... Doufám že víš co myslim.. x))

Co mě zaujmulo→ Zaujmul mě celkový vzhled jak už jsem řekla.. Líbí se mi záhlavý a obrázek na stránce.. Takový to jak máš pod Affs, Our web atd..! x)

Díkec moc =D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gabriella Gabriella | Web | 31. března 2009 v 16:01 | Reagovat

design je vážně moc hezkej..x))

2 Mrs.Kitty-vase sb mam vas velmii rada Mrs.Kitty-vase sb mam vas velmii rada | Web | 31. března 2009 v 16:27 | Reagovat

nemohly by ste my ohodnotit blog ?

3 KvasnishQ@_ KvasnishQ@_ | Web | 31. března 2009 v 16:42 | Reagovat

Spřátelíš?

4 Venii. > SB:* Venii. > SB:* | Web | 31. března 2009 v 16:43 | Reagovat

dobře ste dopadlyy:D:))

5 Mrs.Kitty-vase sb mam vas velmii rada Mrs.Kitty-vase sb mam vas velmii rada | Web | 31. března 2009 v 16:56 | Reagovat

ha no nevadi

6 Mrs.Kitty-vase sb mam vas velmii rada Mrs.Kitty-vase sb mam vas velmii rada | Web | 31. března 2009 v 16:56 | Reagovat

ci vlastne aha som chcela napisat sry

7 Andie* // I´m your SB ♥ ♥ ♥ Andie* // I´m your SB ♥ ♥ ♥ | Web | 31. března 2009 v 17:04 | Reagovat

Tak to je supeeer! Kuju moc :*

8 starinka-sbenQo♥ starinka-sbenQo♥ | Web | 31. března 2009 v 17:18 | Reagovat

prej ba detskem hristi mnp xD

9 Denny.Diamond* //Aff// I loVe yOu.. BeSt siTE.. Denny.Diamond* //Aff// I loVe yOu.. BeSt siTE.. | Web | 31. března 2009 v 17:22 | Reagovat

Ahojíí... U mě je PRVNÍ KOLO TBB!!

Tak si začni shánět hlasy!! >> http://vanesska-zanessa.blog.cz/

10 Eli Eli | Web | 31. března 2009 v 17:24 | Reagovat

díky za pochvalu designu *__* ještě není úplně hotový, trochu musim ještě upravit to záhlaví..

11 MiSs-Prcal ||| tvOe AffS ||| MuCck ||| MiSs-Prcal ||| tvOe AffS ||| MuCck ||| | Web | 31. března 2009 v 17:24 | Reagovat

Supeer Dneska Sme Meli Odpoledko :D:D Tak Sme Delali Palacinky xD Co Vy Jak Se Maate ??? :D

12 Asnaki Asnaki | Web | 31. března 2009 v 17:29 | Reagovat

Super hodnocení :)

13 MiSs-Prcal ||| tvOe AffS ||| MuCck ||| MiSs-Prcal ||| tvOe AffS ||| MuCck ||| | Web | 31. března 2009 v 17:40 | Reagovat

jOjO xD

14 Avr!lka Avr!lka | Web | 31. března 2009 v 17:40 | Reagovat

Ahoj moc prosím abys pro mě hláslas tady:

http://jajajulinka.blog.cz/0903/sond-0-1-5-kolo

pro Avr!lka

děkuju kuju děkuju xDD.

15 MiSs_AnusQaa ♥♥♥ MiSs_AnusQaa ♥♥♥ | Web | 31. března 2009 v 17:40 | Reagovat

Ahojky jukni se na můj blogísek,sry za reklamku

PS:mám strašně malou návštěvnost potřebuju ji zvětšit a sry že jsem to nenapsala do článku reklamky pokud ho zde máš nemohla jsem ho najít:-)

Papa xD

Určitě na mojem blogu najdeš něco co se ti bude líbit je tam hodně celebrit,tak se pls jukni xD

16 Crazy Girls Crazy Girls | Web | 31. března 2009 v 17:56 | Reagovat

moc dobrý vyhodnocení !! =)

17 Mi$$ CwO_oQ Majdí$€k ♥eSBénko <3 Mi$$ CwO_oQ Majdí$€k ♥eSBénko <3 | Web | 31. března 2009 v 17:57 | Reagovat

Mám se celkem fajn ale moc nestíhám...co vy? Jak je?

18 Gfx[girl]♥Huyen Gfx[girl]♥Huyen | Web | 31. března 2009 v 18:11 | Reagovat

Díky :D hle nechcete sem  dát ty ´řasy´? xDD

19 Crazy Girls ♥SBčko♥ Crazy Girls ♥SBčko♥ | Web | 31. března 2009 v 18:34 | Reagovat

taky si vás dem přidat

20 ♥JoOhaAnkaA♥ ♥JoOhaAnkaA♥ | Web | 31. března 2009 v 18:48 | Reagovat

chooj nechceš být SB...jestli máš zájem písni mi na blog_kuju_předem

21 Miss.Misuliiiii[Q]- love SB Miss.Misuliiiii[Q]- love SB | Web | 31. března 2009 v 20:04 | Reagovat

mám se super....a jak se máte vy?

22 [*KaTy*]**aFF** [*KaTy*]**aFF** | Web | 31. března 2009 v 20:56 | Reagovat

Ahoj.. máš u mě jmenowku... je to 2. článek ze zhora _D papa

23 http://adler.blog.cz http://adler.blog.cz | 28. května 2009 v 22:04 | Reagovat

Jste omezený pitomí puberťáci.

24 Čumáček =D Čumáček =D | Web | 30. května 2009 v 17:18 | Reagovat

MÁš KrÁsNouČkY bLOg jE hezky :-)  :-D

25 oxnoerixgn oxnoerixgn | E-mail | Web | 11. června 2009 v 22:36 | Reagovat

R9cnUW  <a href="http://cjhftyogmvsn.com/">cjhftyogmvsn</a>, [url=http://omdwqenbguzr.com/]omdwqenbguzr[/url], [link=http://agfxyxpphbug.com/]agfxyxpphbug[/link], http://fhdpstnbrnrc.com/

26 FŮJ TY SMRDÍŠ FŮJ TY SMRDÍŠ | 15. června 2009 v 16:45 | Reagovat

:-!

27 Terezka Terezka | Web | 7. července 2009 v 0:05 | Reagovat

páni.... máš dokonalej design

28 Missie Missie | Web | 21. července 2009 v 20:31 | Reagovat

Awojky na mojom blogu je SONB tak sa prihláš ak chceš :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
http://nd01.jxs.cz/173/895/498486e81d_50550262_u.png
Design by M&M
http://nd01.jxs.cz/205/394/298519575b_50560618_u.png
Za hosting děkujeme blogu.cz
Copyright © M&M 2008-14 | themybloog.blog.cz
přejít na: ..Přejít na:blog.blog.czblog.blog.czgoogle.czgoogle.czseznam.czseznam.czcentrum.czcentrum.cz